dilluns, 21 de gener del 2013

ACTIVITATS DIARI

  1. Crear la notícia (anar on es produeix). Redactar-la.Convé imatge pròpia (foto feta per vosaltres). Un cop penjada, s'ha de fer la lectura , gravar-la en mp3 (audacity), penjar-la al soundcloud i enviar-me-la.
  2. Avui trio: triar una notícia de qualsevol diari en català, copiar la notíia, llegir-la i guardar la gravació en mp3 (audacity). Penjar-la al soundcloud.Enviar-me la imatge  i el codi embed per correu.
  3. Recomano: Recomanacions de lectures, pel·lícules, músiques, esdeveniments, associacions, etc. Penjar en document compartit i convidar. Convé foto o imatge.
  4. Efemèride: escollir un fet important dins de la literatura catalana o de les publicacions. Fer-ne una breu ressenya (teniu enllaços al bloc) amb paraules vostres. Document compartit. Buscar imatge en bancs d'inatges lliures o de creative commons.
  5. Entrevistes
  6. La foto parla: fer una foto , pujar-la al fotobabble i fer-hi un comentari oral. Abans podeu ensenyar-me el comentari escrit (document compartit o a classe).
  7. Comentaris a les fotos dels altres. Assegure-vos que sigui correcta. Podeu demanar consell a un company o ensenyar-m'ho a mi abans de penjar-lo
  8. Booktrailer sobre una lectura en català